Info - RedBlueMusic

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Media Music  Componeren van muziek voor reclame, kunst en film in de stijlen klassiek, epic, jazz rock, symfo rock, atmosferisch, ambient en artmusic. Zo bied RedBlueMusic de mogelijkheid om speciaal gecomponeerde muziek, qua stijl en sfeer, naadloos te laten aansluiten op uw video of andere kunstvorm. Het is moeilijk van tevoren een prijsindicatie te geven, omdat dit afhankelijk is van de lengte en de complexiteit van het project. Zo is de aanpak van muziek in reclame anders dan muziek in film. Dan is er het verschil of het bijvoorbeeld alleen om pianomuziek gaat of dat er een heel orkest speelt. Laat mij uw idee├źn weten, dan kunnen we tot een mooie samenwerking komen .  >Demo's bij Music>>


Mixing  Digitaal multitrack mixen met DAW Nuendo7 Nek software, bediend door realtime VCA controllers. Zo werk ik met o.a. de allerbeste audio plugins van Waves, Universal Audio, Lexicon, Fabfilter, Iosono, ReLab en Steinberg. De volledige surround afluistering vindt plaats op Bowers & Wilkins (B&W) monitoren.


Premastering  Mastering vindt plaats met professionele software en high-end apparatuur. Een goed gehoor en perfect gebalanceerde akoestiek helpen om te komen tot het beste eindresultaat. Zo maak ik gebruik van o.a. de allerbeste audio plugins van Waves, Universal Audio, Lexicon, Fabfilter, Iosono, ReLab en Steinberg. Tevens bied RedBlueMusic Stem-Mastering en de mogelijkheid voor "Online-Mastering", waarbij we de audiofiles online kunnen uitwisselen en in overleg, geheel vrijblijvend een preview kunnen toesturen. Dan weet u vooraf welke kwaliteit u bij RedBlueMusic kunt verwachten.


Remastering  Heeft u een opname, cd, dat, cassette of lp waar u veel waarde aan hecht en waarvan de geluidskwaliteit tegenvalt, dan ben ik in staat om deze opname te remasteren en zonodig geheel te restaureren. Zo heb ik bijvoorbeeld een oude opname van Miles Davis uit 1959 een facelift gegeven. Hierdoor sprankelt het hoog, ervaar je meer stereodiepte, is de ruis onderdrukt en loopt het laag ruim onder de 30 hertz door. Tevens is het mogelijk een stereo opname in volledig surround te remasteren.  >Beluister Miles Davis demo bij Music>>


Production RedBlueMusic kan de gehele audioproductie voor u faciliteren; opname, editing, mixing en mastering voor o.a. muziek- en theatervoorstellingen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu